Rólunk

Társadalmi szerepvállalás

A Telvice Kft. megalakulása óta fontosnak tartja az értékteremtést. A gazdasági vagy az informatikai fejlesztésekben kifejezhető értékteremtés azonban szükségszerűen ki kell, hogy egészüljön a humán értékek felismerésével is.

Ezért támogatja a Telvice Kft. a Digitális Esélyegyenlőség Alalpítványt (DEA), amelynek célja az informatikai esélyegyenlőség megteremtésének elősegítése a társadalom, a gazdaság és a kultúra területén. Olyan, informatikai szempontból hátrányos helyzetű rétegeknek számára kíván segítséget nyújtani – különösen az oktatás, tanácsadás területén, ahol a fejlődéshez (például gyermekek, tanárok, munkaerőpiacra visszatérő kismamák  számára) elengedhetetlen az infokommunikációs eszközök és szolgáltatások széles körű használata.

Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány

Alapítvány tartós közérdekű célja az informatikai esélyegyenlőség megteremtésének előmozdítása a társadalom, a gazdaság és a kultúra minden területén. Ennek keretében az informatikai szempontból hátrányos helyzetű rétegeknek történő segítségnyújtás – ezen belül különösen oktatás, betanítás, tanácsadás, valamint hálózati szolgáltatások közvetítése – annak érdekében, hogy a rászorulók számára az infokommunikációs eszközök és szolgáltatások széles körű használata biztosítható, az információs társadalom minél több közcélú szolgáltatása elérhető legyen.

http://deaweb.hu/

 

Kövessen a Facebookon

Kapcsolat

 • Cím:
  2040 Budaörs, Szabadság út 135.
 • Telefon:
  +36 23/889-107
 • Fax:
  +36 23/889-108
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Látogasson el hozzánk!

Minden jog fenntartva © Telvice Kft. 2009-2019
Oldaltérkép