Rólunk

Munkatársaink

Szajkó György

Szajkó György

Ügyvezető igazgató

A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki és híradástechnikai szakmérnök diplomáját 2002-ben egészítette ki MBA fokozattal.

A Telvice Kft. 2008-as átalakulása óta vezeti a vállalkozást. Korábban az Albacomp Zrt. műszaki vezérigazgató-helyetteseként, illetve a Montana Informatikai Kft. rendszerintegrációs és szerviz igazgatójaként szerzett komoly tapasztalatokat.


Leicht Gábor

Leicht Gábor

Műszaki igazgató

Programozó matematikusként végzett a József Attila Tudományegyetemen. Ezután 15 éves szoftver fejlesztői pályafutás következett a Videotonban és az Axis Kft.-ben, majd az Albacomp Zrt. hálózati üzletágvezetője, később rendszerintegrációs igazgatója volt 2008-ig. Néhány kollégájával közösen, ekkor alapították meg a Telvice Kft.-t, amelyben máig a műszaki igazgatói pozíciót tölti be.


Varga László

Varga László

Üzletág igazgató

Szakterülete a számítástechnikai eszközük, szoftverek értékesítése, szerviz tevékenységek koordinálása.

A Kandó Kálmán Műszaki Főiskola két szakán (számítógépgyártás, műszaki tanár) megszerezett diplomák után a Videotonnál gyártó mérnökként kezdte informatikai karrierjét. A számítógép rendszerek üzembe helyezése (Finnország, Oroszország, Lengyelország, Bulgária, Németország, Szerbia, Csehország) után a székesfehérvári Albacomp Kft.-nél lépésről lépére haladva a ranglétrán, szerviz mérnöki feladatkörből, a gyártó üzemvezetői és értékesítési menedzseri pozíción át jutott el a disztribúciós üzletágvezetői székbe. 2009-ben csatlakozott a Telvice Kft. csapatához, mint tapasztalt üzletág igazgató.


Horváth Tamás

Horváth Tamás

Rendszermérnök

Szakterülete az IT biztonság, a hálózatmenedzsment, routing és switching.

A Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Számítógéptechnikai Intézet villamosmérnök szakán végzett számítástechnika szakirányon. Szakmai munkája során Cisco eszközök teljes felügyeletét látta el a British Petrol világméretű hálózatában, valamint több, országos kiterjedésű hálózatban (pl. Semmelweis Egyetem, ÁNTSZ), továbbá Cisco, HP, Juniper és más gyártók számítógép-hálózati és IT-biztonsági aktív eszközeit (pl. routerek, switchek, tűzfalak, betörésdetektáló/elhárító berendezések) telepítését, beállítását, tesztelését és finomhangolását végezte. Komplex IT-biztonsági és hálózati rendszerek tervezésben, kiépítésben vett részt. Ezeken túlmenően több cégnél hálózat- és rendszermenedzsment feladatokat ellátó termékeket (3Com, Cisco, HP, Juniper, OP5 gyártók különféle megoldásai, továbbá Nagios és ahhoz társuló, kiegészítő szoftverek) telepített, illetve üzemeltetett. Ezekkel elsősorban hiba- és teljesítménymenedzsment feladatokat, továbbá néhány esetben konfigurációmenedzsment feladatokat láttak el.
Munkabírására és felkészültségére jellemző, hogy az elmúlt években 13 különböző gyártói vizsgát tett le.


dr. Toldi Gábor

dr. Toldi Gábor

Projekt- és fejlesztési igazgató

Szakterülete az IT vezetői tanácsadás és projekmenedzsment.

Villamosmérnöki valamint híradástechnikai szakmérnöki oklevelét a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte, amely diplomákat az egyetemi műszaki doktori cím megszerzésével egészített ki. Később DMS és MBA diplomákat szerzett (Buckinghamshire College / Open Business School, Számalk).

Jelenlegi tevékenysége széles alapokon nyugszik, több banki informatikai szervezetben töltött be hosszabb időn keresztül vezetői, illetve felső vezetői pozíciókat, mint a K&H Kereskedelmi Bank Rt. Informatikai Igazgatóság – Központi Rendszerek főosztályvezetője, a Takinfo Kft. (a Takarékbank Rt. és a Takarékszövetkezeti Integráció számítástechnikai leányvállalatának) ügyvezetője és IT igazgatója, illetve a Magyarországi Volksbank Zrt. Számítástechnikai Terület igazgatója. Ezt követően a Trend-Trade Kft senior tanácsadójaként 3 évig program és project menedzsmenttel foglalkozott a KBC Global Services Hungary (KBC K&H Bankcsoport) megbízásából. 2012 őszétől a Telvice Kft-ben irányítja az APM terület munkáját.


Csurgai Gábor

Csurgai Gábor

Tesztautomatizálási felelős

A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki szakmérnök diplomát.
Oklevele megszerzése után a Magyar Tudományos Akadémia ösztöndíjasaként, majd tudományos munkatársként a SZTAKI-ban ipari automatizálási és rugalmas gyártórendszerek irányítási rendszereinek kutatás-fejlesztési területén dolgozott. 1989-től üzleti területre váltott és a Microsystem főmérnökeként, majd a hálózati és rendszerintegrációs részleg vezetőjeként dolgozott.
1994-től főtulajdonosként és ügyvezető igazgatóként az Opsys, majd a tulajdonába kerülő HAI Systems Kft-nél töltött be szakmai és üzleti menedzser szerepet, és a 2000-es évek végére az IT piac vezető technológiai területein magas reputációval bíró, külföldi partnerekkel és jelentős “brand name” vendorokkal (IBM, Oracle, Microsoft, VMware, Citrix) dolgozó céggé fejlesztette őket.
2010-től alapvetően tanácsadói, területfejlesztési menedzsment feladatokat látott illetve lát el a ProofIT/Catura, majd jelenleg a Telvice Kft. keretében.

Bakai Balázs

Bakai Balázs

Rendszerintegrációs szakértő

A Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte mérnök informatikus diplomáját az informatikai technikák és eszközök szakirányon 2009-ben. Korábban JBoss ill. WebSphere környezetben végzett Java Enterprise fejlesztési és üzemeltetési feladatokat. Elkötelezett híve a tudás megosztásnak, ezért szakmai blogot ír (bakaibalazs.hu) és aktív tagja a magyarországi Java közösségnek. Érdeklődési területe a kód minőségbiztosítás és a performancia optimalizálás területeire is kiterjed, jelenleg a kedvenc eszközével, a Dynatrace-el foglalkozik és ehhez kapcsolódóan végez support tevékenységet a Telvice Kft.-nél.


Rausch Márk

Rausch Márk

APM és tesztautomatizálási rendszermérnök

A Budapesti Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológia Karán szerezte mérnök informatikus diplomáját, bioinformatika szakon BSc és nanotechnológia szakon MSc végzettségét. Kezdetben a General Electric Healthcare-nél fejlesztett elektronikus áramkörökhöz automata tesztrendszert. Később az Xapt kft-nél mint Microsoft Dynamic Ax fejlesztő dolgozott a Caterpillar vállalat irányító rendszerén. Ezt követve az Ericssonnál platform fejlesztéssel foglalkozott az LTE hálózatokhoz kapcsolódóan. Itt megismerkedett több termékfejlesztést támogató eszközzel, így a performancia tesztelésével is. Ezután döntött úgy, hogy a Telvice kft.nél bővíti tudását ezen a szakterületen.


Hőgye Attila

Hőgye Attila

APM és tesztautomatizálási rendszermérnök

A Szegedi Tudományegyetemen végezte tanulmányait progrmozó matematikus, majd programtervező informatikus szakokon. 6 évig dolozott .Net fejlesztőként nagyvállalati környezetben. Előtte PHP és Delphi fejlesztőként, rendszergazdaként dolgozott. 2013 óta a Telvice Kft. munkatársa. Azóta érdeklődése a .Net-es vállalati rendszerek mellett a Java - s környezetekre is kiterjedt.


Csongor Donát

Csongor Donát

APM rendszermérnök

Tanulmányait a Szegedi Tudományegyetemen végezte Programtervező Informatikai szakon. Egyetemi évei alatt és után érdeklődési körébe tartozott a szoftverfejlesztési architektúrák, infrastruktúrák megismerése és az offenzív kibervédelem. Mindig is céljának tekintette, hogy a rendszereket minőségében és védelmi faktor tekintében javítsa.

 Első vonalban Java és PHP nyelvekkel foglalkozott kis-, és középvállalkozásoknak ill. szabadúszóként. A Telvice csapatához 2018 őszén csatlakozott.


Kenyeres Péter

Kenyeres Péter

SW-fejlesztő

Szakterülete a SW-fejlesztés és a DevOps technikák. 

Szakmai pályályát a Telvice Kft.-nél kezdte egy programozó tanfolyam elvégzése után. 

Főbb érdeklődési területei a Devops, valamint a szoftverfejlesztés. Elszánt tudása bővítésében, az új technológiák és metodikák megismerésében és elsajátításában az IT területén.​

2019 óta a csapat tagja.​


dr. Réti Éva

dr. Réti Éva

Irodavezető

Szakterülete a gazdasági jog és a teljes körű ügyintézés

A gazdasági büntető jogász végzettséget az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, a jogi diplomát a József Attila Tudományegyetemen szerezte. A szigorúan jogi területen szerezett tapasztalatok, valamint két kisgyermeke megszületése után úgy döntött, szélesebbre tárja a kapukat és jogi ismereteit az informatika területén is gazdagítja.


Koródi Bálint

Koródi Bálint

Tanácsadó

Szakterülete a szervezet építés, stratégia

A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett villamosmérnöki, később Gentben (Vlerick School of Management) majd a BME-n MBA diplomát. Szakmai pályafutását kutató mérnökként kezdte, később nagy hazai informatikai cégek vezetőjeként (Montana Rt., Albacomp Rt.) szerzett szervezetfejlesztési, vezetési tapasztalatokat. 2006-óta a DEA (Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány) kuratóriumának elnöke.

A Telvice Kft.-ben mint tulajdonos segíti az üzletfejlesztést, stratégia alkotást.

 

Kövessen a Facebookon

Kapcsolat

 • Cím:
  2040 Budaörs, Szabadság út 135.
 • Telefon:
  +36 23/889-107
 • Fax:
  +36 23/889-108
 • E-mail:
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Látogasson el hozzánk!

Minden jog fenntartva © Telvice Kft. 2009-2019
Oldaltérkép